The Corliss Institute, Inc.

More than a Group Home. More than Independent Living. A Home. A Family. A Community.

Vad är nytt på mötet Street

https://medium.com/Better-Humans/5246b863f3fa

 

Möte Street är alltid fylld med energi och optimism. En av anledningarna är att det alltid finns något nytt och spännande händer. Våra barn är alltid upp till något i sina klassrum och i gemenskapen. Vi schema fundraising evenemang under hela året och vi har turen att få generösa donationer som hjälper oss att ge barnen bästa möjliga tjänster. Om du är intresserad att veta mer om nyheten på mötet Street, vänligen kontakta oss på info@meetingstreet.org.

 

Vi är också glada att lämna uppgifter till medier. Media personal bör kontakta David Bodah, direktör för yttre förbindelser på dbodah@meetingstreet.org eller genom att ringa (401) 533-9171.

 

Möte gatan Student händelser

 

-Eleverna på mötet Street inte bara lära sig, de har roligt. Här är en lista över några av de evenemang som planerats för detta läsår.

-Tillbaka till skolan firande

-Årliga Halloween parad

-Vecka av det unga barnet

-Science Fair

-Behållare för Lösenordsinställningar filmkvällar

-Carter School Prom

 

Speciella evenemang

 

Möte Street bygger på generositet av andra så att vi kan fortsätta att ge barn och familjer tjänster, experter och resurser de behöver. Här är en lista över kommande insamlingsevenemang.

 

Möte gatan Golf Tournament ~ måndag, oktober 7, 2013

Vi letar alltid efter företag och enskilda sponsorer för dessa händelser. I de flesta fall kan individer stödja oss genom att köpa en biljett eller donera till våra auktioner.

 

För att delta, kontakta David Bodah, direktör för yttre förbindelser, antingen per telefon (401) 533-9171, eller via e-post på dbodah@meetingstreet.org.

 

Förälder/vårdgivare seminarier

 

Möte Street är att erbjuda föräldrar och vårdgivare med stöd de behöver för att förbättra utbildning och utveckling av sina barn. Tre viktiga seminarier kommer att erbjudas detta vid mötet Street Campus. Alla seminarier är gratis till alla familjer och gratis barnomsorg kommer att finnas tillgänglig. Det krävs registrering för seminarierna och en begäran om barnomsorg.

Håll ögonen öppna för vår 2013-2014 överordnade seminarium serie schema

Registrera dig för ett seminarium och ställa in barnomsorg, vänligen ring möte Street seminarium på kontoret (401) 533-9171 eller e-post information till info@meetingstreet.org.